Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας . Πρεμιέρα την Τετάρτη το Celebrity Travel με Γεωργούλη - Σωτηροπούλου !

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου, αμέσως μετά το Survivor, έρχεται στον ΣΚΑΪ το Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη.
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης ανακαλύπτουν την όμορφη πόλη της Βαρκελώνης μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και αποκαλύπτουν ταξιδιωτικά μυστικά.
Με το Celebrity Travel θα ζήσουμε ασυνήθιστες εμπειρίες κι μοναδικές ταξιδιωτικές περιπέτειες που δεν θα βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς.
Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel, μαζί με έναν νέο καλεσμένο, ανακαλύπτουν τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζουν και κρίνουν την τοπική κουζίνα, ψωνίζουν στις αγορές και συλλέγουν όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούμε όσοι σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε.
Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου. Στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης 27/4, ο Mr. Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, μαζί με δύο αγαπημένους ηθοποιούς με αέρα…Χόλιγουντ.
Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου ανακαλύπτουν την fun πλευρά της Βαρκελώνης και γίνονται πάλι παιδιά. Με οδηγό το Celebrity Travel ζουν μια αυθεντική Καταλανική ιστορία με λουλούδια, βιβλία και έρωτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου