Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αρχική σελίδα » MEDIA Μάριος Ιωαννίδης: Για ποιο λόγο πιστεύει ότι κέρδισε ο Ντάνος;

Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε για το γεγονός που έκρινε τον τελικό νικητή.

«Ο Ντάνος είχε πιο πολλούς φανς, έπαιζε εντός έδρας. Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία του παιχνιδιού που όλη η Ελλάδα ήταν ενεργή σε αυτή την ψηφοφορία. Η Κύπρος γενικά ψηφίζει, αγαπάει τα ριάλιτι. Όχι ότι οι Κύπριοι νικητές σε άλλα παιχνίδια δεν άξιζαν, όλοι όσοι έφτασαν και κέρδισαν τα παιχνίδια άξιζαν. Όμως η Κύπρος ήταν πιο ενεργή, άρα αυτό ίσως ήταν ένα θετικό πρόσημο προς τα πρόσωπα των Κύπριων σε άλλα τηλεπαιχνίδια. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ελλάδα ήταν πολύ ενεργή, φάνηκε.
Όχι μόνο προς τον Γιώργο και προς εμένα, και προς τον Κωνσταντίνο και τον Κώστα, σε όλα τα παιδιά. Να σου πω ότι ήξερα πως θα χάσω, είναι ψέματα. Για τον λόγο που ανέφερε πριν, ότι η Ελλάδα ήταν ενεργή, πίστευα ότι το παιχνίδι ήταν 60-40 υπέρ του Γιώργου. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος και στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Συγχαρητήρια στον Γιώργο, πολύ δυνατός παίκτης και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όποιος το αμφισβητήσει λέει ψέματα και χάρηκα που ήμασταν αντίπαλοι», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου