Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αρχική σελίδα » SHOWBIZ Ποια είναι η 27χρονη καλλονή σύντροφός του, που είδαμε στο πλευρό του στον τελικό του Survivor!

Στις κερκίδες του Γαλατσίου πριν από λίγες μέρες και στον τελικό του Survivor, βρισκόταν και ο παραγωγός του reality, γνωστός στην Ελλάδα και ως Τούρκος καναλάρχης, Acun Ilicali, ο οποίος να έχει απασχολήσει τα ελληνικά media με την πρόθεσή του να αγοράσει ελληνικό κανάλι παλιότερα. Στην Τουρκία όμως απασχολεί πολύ και με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με την τελευταία σύντροφο που έχει στο πλευρό του, Seyma Subasi και που μαζί της απέκτησε την τέταρτη κόρη του. Την Seyma την είδαμε στο πλευρό του στον ελληνικό τελικό και μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης, τόνισε πόσο πολύ φίλη έγινε με το δικό του κορίτσι, Χριστίνα Μπόμπα.
Ποια είναι όμως η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Acun IlicaliΓεννημένη η Seyma το 1990 και μόλις 20 ετών όταν τρέλανε τον Τούρκο καναλάρχη,  έχει διχάσει την τουρκική κοινωνία με την μισή να την αποκαλεί ξελογιάστρα και την άλλη μισή να την αγαπά πολύ. Γνωρίστηκαν στο Τουρκικό "So you think you can dance" όταν εκείνη έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος και μαζί και τον Acun Ilicali.
Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Zeynep, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες κι είχε ακόμη μια από την πρώτη του σύζυγο Seda, που είχε παντρευτεί το 1988. Αρχικά έγινε σούσουρο στους κοσμικούς κύκλους όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Seyma και με την σύζυγό του να ζητά διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του... Στη συνέχεια ηρέμισαν λιγο τα πράγματα μεταξύ τους, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και με το διαζύγιο να βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες!
Τώρα μαζί μεγαλώνουν την κόρη τους, Melisa και ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα είναι πιο άνετοι στα social media και λογαριασμός της Seyma στο Instagram έχει πια πολλές φωτογραφίες με την κόρη τους που κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και με τον ίδιο! Φυσικά πια, ήταν και συνέχεια μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για το τουρκικό κι ελληνικό Survivor και πλέον δεν κρύβονβται από κανέναν κι από τίποτα.
πηγή Tlife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου