Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο Σάκης Ρουβάς μας σύστησε την SK Κτηνοτροφική ! Μπάινει δυνατά στον χώρο της επιχείρησης !

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό το καλλιτεχνικό αλλά και το έντονα κοινωνικά δραστήριο προφίλ του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Άλλωστε εκτός από τον κόσμο της… showbiz ο Σάκης Ρουβάς έχει αξιοποιήσει για κοινωνικούς σκοπούς την αναγνωρισιμότητά με στόχο την προώθηση πρωτοβουλιών με ιδιαίτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό χρώμα. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο αναδεικνύεται και μια άλλη άγνωστη πτυχή των δραστηριοτήτων του τραγουδιστή, καθώς ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.
Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.
Η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ το οποίο “καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη” ο οποίος και κατέχει τις 1000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.
Σημειώνεται ότι αν και δε μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών πλάνων της εταιρείας. Προχθες μάλιστα ο ίδιος παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.
Όπως μάλιστα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είχε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και – πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου – έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. Εκεί αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα. Στη χθεσινή εκδήλωση αναμενόταν να παρευρεθούν κτηνοτρόφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την επένδυση και να υπογράψουν σύμβαση για τη διάθεση των αποβλήτων τα οποία μεταφέροντα στη μονάδα για την παραγωγή ενέργειας. Σημειώνεται ότι μπορεί ο ίδιος να κατάγεται από την Κέρκυρα, ωστόσο συνδέεται με τη Θεσσαλία καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή (είναι από τον Τύρναβο). Εξάλλου σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Καρδίτσας, εκ των βασικών συνεργατών του στο νέο επιχειρηματικό άνοιγμα είναι ο αδελφός του Νίκος. Η πρώτη κρούση πάντως για την επένδυση του Σάκη Ρουβά δεν έγινε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου